Arthur szerint a világ

Arthur szerint a világ

Nyílt levél Jeszenszky Zsoltnak. Zsolt! A lenti kijelentésekből mi következik?

"Az igazgatóhelyettes nem pedofil. Novák Katalin NEM egy pedofilnak adott kegyelmet."

2024. február 07. - Arthur B. Dumpling

Kedves Zsolt, 

Eme irománya kapcsán reflektálnék:

A Budaházy-üggyel nem sikerült, most a pedo-sztorival próbálkoznak? - Mandiner

Ön egy értelmes, intelligens ember, ezért is írok Önnek. Igaza van, amit az ellenzék csinál az ügy kapcsán, az politikai prostitúció. Tetten érhető benne a politikai haszonszerzés vágya.

De azt ugyanakkor miért nem veszi észre, hogy amit Ön és a kollégái csinálnak az ügyben, az meg a bűn relativizálása, azon való lovaglás, hogy az igazgatóhelyettes nem pedofil. Igen, nem az! "Csak ", "csupán" segített, falazott az igazgató tevékenysége kapcsán, kényszeríteni próbált és jogerősen börtönbüntetést is kapott! Úgy kezdik beállítani, mintha az igazgatóhelyettes és Novák Katalin lennének az áldozatok, miközben azok a szerencsétlen gyerekek azok! Mitől különbek Önök a politikai és propagandista ellenfeleiktől? Ha a baloldal politikai haszont szerez, akkor Önök politikai kárt mentenek éppen! 

Amúgy a társadalmi kísérlet jól sikerült! Pártszimpátia alapján ítélik meg az ügyet az emberek, olyan torz szemüvegen át, amit közösen építettek itthon mindkét oldal rothadt lelkű politikusai és lelkes propagandistái! Gratulálok hozzá! Nagyszerű munkát végeztek! Csak így tovább!

Ha az igazgatóhelyettes és Novák Katalin cselekedeteinek relativizálása mellett van még ideje és energiája, akkor ajánlom tegye fel magának a kérdést, hogy az Ön által "lelkes, munkáját odaadással végző, a gyerekek által is kifejezetten kedvelt, számukra számos külön programról gondoskodó tanárember"-t Ön szívesen látná-e a saját gyermekei testnevelő tanáraként? 

Üdvözlettel

Arthur

(Ez az írás a szerző véleménye, a szabad vélemény kinyilvánításának a joga alapján, nem tényállítás.)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arthur-szerint-a-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7118320301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arthur B. Dumpling 2024.02.19. 07:59:38

HELYREIGAZÍTÁS

Kedves Zsolt,

A fenti nyílt levelemben, amelyben arról írtam, hogy az igazgatóhelyettes bűnét próbálta ön (és más propagandista kollégái) is relativizálni, azzal, hogy nem pedofil csak(!) csupán(!) segítette az igazgató tevékenységét, ezzel önök közvetett módon Novák Katalin kegyelmi baklövését is mosdatgatták, tehát ebben a levélben leírtam azt is, hogy azért írok önnek, mert értelmes, intelligens embernek tartom. Szeretném helyreigazítani a dolgot! Már nem tartom annak. Szerintem ön rendkívül ostoba módon kommunikálta ezt az ügyet, a megmagyarázhatatlant próbálta megmagyarázni, a menthetetlent mentegetni. Szerintem ez a kommunikáció szánalomra méltó volt.

Üdvözlettel
Arthur
süti beállítások módosítása